13 . 09 . 2023

Βρες ξανά τη χαμένη σου λάμψη στο πρόσωπο!

Το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και όλοι αναζητούμε τρόπους να ανανεωθούμε και να λάμψουμε, ειδικά μετά την ταλαιπωρία που παθαίνει το δέρμα μας με τον ήλιο, τη θάλασσα και την πισίνα που επισκεφτήκαμε τους καλοκαιρινούς μήνες, που πέρασαν. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε όμορφες και λαμπερές:

Scrub

H απολέπιση σε καθαρή επιδερμίδα είναι μια διαδικασία που γίνεται τακτικά, πολύ εύκολα και γρήγορα και σίγουρα αναζωογονεί το δέρμα και το πρόσωπο, αφού οι πόροι ανοίγουν, το δέρμα «αναπνέει» καλύτερα και λάμπει!

Μη φοβάσαι να ιδρώσεις

Κατά την διάρκεια της εφίδρωσης αποβάλλονται από τον οργανισμό οι τοξίνες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να καθαρίζει. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να διαλέξεις είτε να γυμναστείς είτε να επισκεφτείς ένα κέντρο αισθητικής κάνοντας χαμάμ ή σάουνα. Ό,τι κι αν επιλέξεις, κοίτα να το διασκεδάσεις!

Καθαρισμός

Ο καθημερινός καθαρισμός με τα κατάλληλα προϊόντα είναι πολύ σημαντικός για να μπορέσει η επιδερμίδα να διατηρηθεί καθαρή και λαμπερή. Αν δεν καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας, το δέρμα ενδεχομένως να εμφανίσει ερεθισμούς, ξηρότητα και ερυθρότητα. Ο συνδυασμός καθαρισμού προσώπου (πρωί-βράδυ) και της χρήσης της κατάλληλης ενυδατικής κρέμας είναι σημαντικός, για να μπορέσουν τα επιδερμικά επίπεδα της υγρασίας να διατηρηθούν υψηλά, ώστε να αποφευχθεί η αφυδάτωση, η θαμπή επιδερμίδα, η αίσθηση τραβήγματος, η συσσώρευση σκόνης, ρύπων και η δημιουργία λεπτών γραμμών.

Μάσκα

Οι μάσκες προσώπου που κυκλοφορούν στο εμπόριο, βοηθούν όχι μόνο στον καθαρισμό του δέρματος, αλλά και στην τόνωση της επιδερμίδας, εξαιτίας της τόνωσης της κυκλοφορίας του αίματος. Όσο πιο τακτικά χρησιμοποιούμε μάσκες προσώπου, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε για καλύτερη απόδοση στα προϊόντα ενυδάτωσης, λάμψης, τόνωσης και προστασίας.

Ενυδάτωση

Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας συναινεί στην ελαστικότητα και στη λάμψη του δέρματος. Φροντίζουμε, ανάλογα τις ανάγκες μας, να χρησιμοποιούμε προϊόντα κατάλληλα για την επιδερμίδα μας και τις εκάστοτε συνθήκες και εποχές. Φυσικά, προσπαθούμε να διαλέγουμε προϊόντα που βοηθούν το δέρμα να συγκρατήσει την υγρασία.

Νερό

Εκτός από την ενυδάτωση μέσω των καλλυντικών προϊόντων, χρειάζεται και η ενυδάτωση του οργανισμού. Πίνουμε λοιπόν πολύ νερό ενυδατώνοντας τον οργανισμό μας, όσο χρειάζεται.

Ύπνος

Ο ύπνος είναι βασικός για να μπορέσει το σώμα να ξεκουραστεί και η επιδερμίδα να λάβει την απαραίτητη ροή αίματος και  το οξυγόνο, που χρειάζεται για να είναι λαμπερή και υγιής.

Παράδοση με E-Bill Courier

επίσημος διανομέας

Αυθημερόν παράδοση

εντός Αττικής με παραγγελίες έως τις 14:00 (εκτός επίσημων αργιών)

Δωρεάν μεταφορικά

με παραγγελίες άνω των 39€ και έως 7 κιλά για όλη την Ελλάδα

3 'Ατοκες δόσεις

με παραγγελίες άνω των 100 €
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
BACK TO TOP