Εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα

Η εταιρεία μας KEY PHARMACY O.E. αποτελείται από φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) φαρμακείου, το οποίο παρέχει φαρμακευτικά, παραφαρμακευτικά προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες με γνώμονα και στόχο:

την ευδαιμονία των κοινωνικών ομάδων που απαρτίζουν την κοινωνία μας,

την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη της υγείας, του περιβάλλοντος, του αθλητισμού και των οργανισμών που ασχολούνται με την κοινωνική ωφέλεια.

Ως μέρος του κοινωνικού συνόλου η εταιρεία μας KEY PHARMACY O.E. αντιλαμβάνεται ότι έχει ηθική και πρακτική ευθύνη ως προς τη συμβολή της στην βελτίωση  των συνθηκών του περιβάλλοντος και της κοινωνίας, ενώ δεσμεύεται ότι η δραστηριοποίησή της στον χώρο πραγματοποιείται με υπευθυνότητα, ηθική και αξίες που δεν επιβαρύνουν ούτε τα μέλη της κοινωνίας, ούτε το περιβαλλοντολογικό φάσμα.

Επιπλέον, η εταιρεία μας KEY PHARMACY O.E. αποτελεί μια επιχείρηση, που δρα με:

υπευθυνότητα,

συνέπεια,

ηθική,

επαγγελματισμό,

ισότητα και

σεβασμό στις αξίες, στην υγεία, στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Παράλληλα, εντός της πολιτικής της εταιρείας μας KEY PHARMACY O.E. υπάρχει μέριμνα για τον πλανήτη, ώστε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησης να είναι το ελάχιστο, με την αντίστοιχη χρήση υλικών, με τον περιορισμό σπατάλης της ενέργειας και με την εφαρμογή της ανακύκλωσης, από όσα υλικά είναι επιτρεπτό. 

Πάντα με γνώμονα την αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο, όλη η ομάδα της εταιρείας μας KEY PHARMACY O.E. συνδράμει, συντρέχει και διοργανώνει δράσεις και υπηρεσίες, οι οποίες λειτουργούν θετικά και βοηθητικά για το σύνολο, αφού όλη η φιλοσοφία της ομάδας βασίζεται σε αυτές τις αξίες.

Επίσης, η εταιρεία μας KEY PHARMACY O.E. δραστηριοποιείται σε ενέργειες, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες υγειονομικού χαρακτήρα υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική κοινότητα, μέσα από την παροχή συνεργασιών με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ώστε οι ανάγκες, που δημιουργούνται να αντιμετωπίζονται ενεργά και άμεσα. 

Παράλληλα, η εταιρεία μας KEY PHARMACY O.E. δρα βάσει του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, καθώς πραγματοποιεί δεκάδες δωρεές σε είδη και προϊόντα φαρμακείου.

Το σημαντικότερο μέλημα της Διοίκησης της εταιρείας μας KEY PHARMACY O.E. είναι οι βλέψεις της ομάδας της εταιρείας να παραμένουν πάντοτε στοχοπροσηλωμένες στις ανθρώπινες, στις κοινωνικές, στις περιβαλλοντολογικές, στις υγειονομικές, στις πολιτιστικές και στις αθλητικές αξίες και, για αυτό το λόγο, έμπρακτα προσπαθεί υπεύθυνα και θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή, μέσα από τις επιχειρηματικές της δράσεις στα επόμενα έτη που έρχονται.

Με πλήρη ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο,

Από την ομάδα της εταιρείας μας KEY PHARMACY O.E.

Παράδοση με E-Bill Courier

επίσημος διανομέας

Αυθημερόν παράδοση

εντός Αττικής με παραγγελίες έως τις 14:00 (εκτός επίσημων αργιών)

Δωρεάν μεταφορικά

με παραγγελίες άνω των 39€ και έως 7 κιλά για όλη την Ελλάδα

3 'Ατοκες δόσεις

με παραγγελίες άνω των 100 €
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
BACK TO TOP